Nystart för bloggen

Nu är det dags för en nystart för bloggen Wastensson design. Från och med nu kommer jag att blogga om mig som naturfotograf. Jag hoppas att ni vill följa med på den resan. Alla inlägg från återbruksbloggen Wastensson design finns kvar, så ni kan fortsätta att få tips på hur man skapar nytt av gammalt. Nu över till foto.

Porträttfoto på Ida Wastensson, naturfotograf

Jag heter Ida Wastensson och är fotograf och konstnär. Jag bor på en liten gård i den vackra byn Ljusvattnet utanför Burträsk i Västerbotten tillsammans med min familj. Familjen består av make, 3 barn och 4 kaniner. Tillsammans odlar vi våra egna grönsaker och skapar så mycket som möjligt av det vi redan har. 

Naturfotograf står framför ett rosa fotografi av en rallarros.

Jag älskar växter och natur och det syns väldigt mycket i mitt skapande. Oftast fotar jag i min trädgård, en plats där jag känner mig trygg och kan gå runt och studera varje lite detalj. Jag brukar säga att jag är motsatsen till en resefotograf, för de allra flesta av mina bilder är tagna inom 1,5 mils radie från mitt hem.

Daggkåpa med frost på bladen och svart bakgrund

Mitt mål som naturfotograf är att skapa förståelse för naturen, biodynamisk mångfald och hur viktigt det är att värna den. Samt att ge ett nytt perspektiv på det vi ser varje dag. I mina bilder ser man det framförallt i val av motiv samt de sköra detaljerna som världen skapar runt omkring oss. Mina ledord är minimalism och enkelhet och jag försöker alltid skapa avskalade bilder med mycket närvaro.

Mina bilder hittar du i Galleriet samt hos Printler, Adobe PhotoShutterstock och Mostphotos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *