Gratis broderimönster nr 5

Här kommer mitt femte gratis broderimönster. Jag som inte broderat sedan högstadiet. Det beror på att det är så mycket roligare när man får göra sitt eget mönster. Istället för en söt liten hund eller nått, får jag uttrycka mig själv och skapa. Skriva textrader som betyder något för en själv som citat eller låttexter.

Jag älskar när människor uttrycker sig med broderier för att det är så permanent. Eftersom någon har ägnat så många timmar åt att sticka en liten nål i ett litet hål många gånger tills en tavla bildats. Förr i tiden stod det saker som: Morgonstund har guld i mund, på broderierna men idag kan vi istället följa konton som brodera texten och broderarhen på instagram och skratta medkännande. Jag delar med mig av mina broderimönster och om någon vill brodera själv är det bara att ladda ner.

Nu tillbaka till dagens broderimönster.

Broderi med blommor och texten: Det är ni som är dom konstiga. Det är jag som är normal.

Texten är ett citat från en text av Thåström och jag har alltid älskat den låten. Vill du brodera en likadan tavla är det bara att klicka på länken nedan och ladda ner mitt mönster.

Om du inte kan ladda ner filen, är det bara att skriva ut bilden nedan istället.

Gratis broderimönster: Det är ni som är dom konstiga. Det är jag som är normal.

Fler gratis broderimönster

Jag är väldigt stolt över alla de fem broderimönster som jag gjort. Det var väldigt utvecklande att lära sig göra mönster, hur olika border ser ut och vilka texter som funkar. Om du vill göra egna broderier rekommenderar jag programmen Stitch fiddler och Stitch point. De är enkla att använda och gratis i grundutförandet. Vill du istället omvandla en bild till korsstygn kan du använda Stitchboard.

Nedan listar jag alla gratis broderimönster jag har erbjuder just nu. Vi får se om det blir några fler framöver men just nu känner jag mest för att sticka istället. Vilken är din favorit?

Gratis broderimönster: Imorgon eller senast nästa vecka, då jävlar!
Gratis broderimönster: Välkommen hit min vän!
Siffran 42 i korsstygn.
Texten säger: Alla är lika fina. Så det så. Håll käften!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *