Pennförvaring för alla minecraftfans

Mina barn älskar att spela Minecraft, tänka på Minecraft och prata om Minecraft. Så jag tänkte att jag skulle skapa något till deras rum som speglar den passionen för att överraska dem. Eftersom deras skrivbord var väldigt stökiga och de börjat rita väldigt mycket i sommar, bestämde jag mig för att göra en pennförvaring för alla minecraftfans.

Pennförvaring för alla minecraftfans består av 3 konservburkar som täckts med minecraftmönster och skruvats fast på en planka.

För att skapa min pennförvaring använde jag mig av konservburkar i olika storlek, en träplanka och utskrifter med Minecraftmotiv. Jag har bara borrat hål i burkarma och satt fast dem i plankan med en liten skruv.

Pennförvaringen sedd uppifrån med de tre burkarna fyllda med sudd, lim, pennor, tuschpennor, sax och linjal.

Var hittar man minecraft motiv till sin pennförvaring för minecraftfans?

Ett bra sätt när man ska hitta mönster och motiv att skriva ut är att bildsöka på en sökmotor eller på pinterest. Då behöver man ett bra sökord för att hitta just det man letar efter. I det här fallet är ett bra sökord Minecraft printables. Jag använde mig av de här källorna:

Sedan skrev jag ut och klistrade fast. De passade inte perfekt utan jag fick ibland sätta ihop flera block. För att fästa pappret använde jag samma metod som när jag gjorde mina pennburkar, alltså dubbelhäftande tejp.

Barnen blev både överraskade och glada. Mest glada blev de för att jag gjorde två så att de fick en var.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *