Alla hjärtans dag-present

Idag är det alla hjärtans dag! Många gillar inte den här högtiden som sägs vara skapade av kommersiella krafter men jag tycker att alla dagar som handlar om kärlek är värda att fira. Sen behöver man ju inte köpa en massa presenter för det. Gör egna istället! För mig och min man är alla hjärtans dag lite extra fylld med kärlek, för det är också dagen då vi träffades. I år har vi dessutom varit tillsammans i 20 år, halva mitt liv. 

Tavla med minnen

För att fira det gjorde jag en liten minnestavla i present till min man. Den innehåller en liten utskuren kartbit från staden vi träffades, där vi förlovade oss, där vi gifte oss, där vi fick våra barn och där vi köpte vårt första hus. Sexkanterna gav en lite stilig touch på det tycker jag. Jag blir nervös när saker blir för gulliga.

Närbild på sexkantig bild.
Utanför Gränna, vid Brahehus, förlovade vi oss 2001

Kartor är så himla roliga att jobba med. Det blir alltid så fint. Jag har en gammal kartbok som inte är särskilt aktuell någonstans, så jag kan med gott samvete skära i den. Ser fram emot fler roliga kartprojekt. 

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *