Jeanskudde i lappteknik

Någonting som är väldigt bra att kunna när man vill återbruka kläder är lappteknik. Att foga samman de där småbitarna som blir kvar efter de stora projekten och verkligen använda allt, är något jag alltid eftersträvar. I år fick jag ett set med skärmatta, rullkniv och linjal speciellt anpassad för just lappteknik. Så årets första projekt fick såklart bli ett lapptäcke.
Eftersom jag hade mycket småbitar jeans över efter att jag sytt min ryggsäck, bestämde jag mig för att sy en kudde i jeans. Det var så roligt och så mycket lättare att skära till alla bitar istället för att klippa och allt blev rakt. Jag är riktigt nöjd med slutresultatet också! En snygg kudde att ha i soffan.
Eftersom det är ganska mycket jobb att skära så små remsor som jag gjorde till framsidan, så gjorde jag baksidan lite enklare. Perfekt med en ficka, sa sonen som precis fått sin första mobiltelefon. Då kan man sätta telefonen där när man castar.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *