Väggdekoration med kärlekstema

 
Jag och min man har flyttat fler gånger än jag vill erkänna. Ofta bodde vi små lägenheter och att packa är jobbigt. Varje gång man flyttar rensade vi därför ut stora delar av allt vi äger och idag finns inte mycket kvar av småpryttlar och minnen. En liten staty har jag dock alltid behållit och det är den här av ett kyssande par. Jag fick den av Oskar när vi firade 5 år tillsammans. Vi hade väldigt lite pengar då men valde att sätta av en liten slant för att fira ändå och jag älskar den.
Snart firar vi 20 år tillsammans och jag är så glad att jag har kvar det här lilla minnet från när vi var unga, kära och fattiga. Den är ju lite liten och försvinner gärna var jag än ställer den så jag bestämde mig för att ge den en inramning som framhäver statyn lite istället. I gömmorna fanns en ram med bred kant som inte används längre, perfekt för att göra ett tittskåp.
Ramen målades, jag limmade fast statyn i ramen och satte en bild på ett norrsken över Atlanten som jag hittade i en gammal kartbok som bakgrund. Jag tyckte om marmoreringseffekten på norrskesbilden och sen älskar jag ju norrsken.
Nu syns min fina staty och mitt minne har fått en hedersplats i hemmet istället för att stå bortglömd i en hylla någonstans.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *