Sydd tavla till barnrum

Allt blir snyggare om man har två, tänkte jag och sydde en kattavla från samma lapptäcke som tavlan med hönan är sydd av. Jag är riktigt nöjd faktiskt! Utan att det var meningen använde jag en annan dekorsöm än på hönstavlan och den här tyckte jag blev lite bättre. Om jag gör fler sydda tavlor ska jag se till att använda den.
Charlie älskar både hönan och den nya katten. ”Pack-pack-pack” säger hon glatt och när hon pekar på båda djuren. Om man har höns är det självklart att alla djur gör samma ljud som dem.
Båda tavlorna sitter i ramar som fanns i huset när vi flyttade in. Bakgrunden är en gammal gardin och motivet är sytt av Charlies utslitna pyjamaser. Vi köpte några i ekologisk bomull som var så tunna att tryckknappskanten släppte på ett sätt som jag inte kan laga. Kläder som går att använda av fler barn skänker jag alltid bort.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *