En egen svarta tavla av återbrukat material

Den här svarta tavlan har nästan varit klar ett bra tag men jag förmådde inte att göra en bra lösning för att hänga upp den ganska tunga tavlan på ett säkert sätt, så jag behövde Oskars hjälp. Han är lite bättre på snickeriarbeten än jag.

Jag tycker i alla fall att tavlan blev riktigt snygg! Den är återbrukad in i minsta detalj. Tavelfärgen har vi fått av en kompis, plåten kommer från en gammal ugn och ramen är gjord av en gammal pidestal. På baksidan sitter små bitar plywood för att hålla ihop hela konstruktionen och de är över från när Oskar byggde en vägg i hönshuset. Färgen på ramen är en slatt som blev över när vi målade sonens garderob. Det enda vi har köpt nytt är pennorna för att skiva med.

Mest nöjd är jag med hur snyggt jag fick till hörnen på ramen. Jag använde en gieringslåda och kapsåg och det blev hur bra som helst! 
Tavlan används som Att-Göra-Lista i hallen. Ett måste för att komma ihåg och kommunicera allt som ska göras i den här kaosiga familjen. Står det på Att-Göra-Listan kommer någon att göra det. Troligen. Så småningom i alla fall. 

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *