Väggdekorationer

Förra veckan gav jag mig själv en utmaning. Jag skulle tillverka 3 väggdekorationer i olika stil och alla skulle handla om återbruk. Det här är resultatet:

En nyckelhållare av tangentbordsknappar och en bit överbliven plywood. Vis Esc ska såklart bilnycklarna hänga men när den här bilden togs hade Oskar undkommit, så bilen var inte hemma. 

En tavla sydd av gamla babykläder och en bit lakansväv. Riktigt roligt projekt faktiskt och den här tavlan blir startskottet på ett nytt projekt, nämligen inreda Charlies sovrum. Så kul! Ett barnrum att inreda där barnet är för litet för att ha en massa egna idéer och åsikter. Jag kan göra vad jag vill. Hihihi. 
Den sista väggdekorationen är två florabilder, utskurna ur en gammal Focus om medicin och sedan fastlimmade på pinnar. Bilderna föreställer medicinalväxter med indelningen Giftiga och Inte Giftiga. 
Den här utmaningen var riktigt rolig. Det var spännande att jobba med olika tekniker och experimentera med olika stilar. Återbruk är ju bland det roligaste som finns men det gäller att ha ett väldigt öppet sinne om man ska lyckas göra något fint av något gammalt och jag märker att det kan man behöva öva lite på. 

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *