Väggförvaring av jeansfickor

Det här med förvaring när man har en ettåring som går runt och pillar på allt hon når, är alltid en utmaning. Jag har med varje barn minst en gång desperat konstaterat att jag har slut på ställen att lägga saker. Förra veckan kom jag på en bra lösning för att förvara min telefon och glasögon vid sängen. Jag gjorde en väggförvaring av jeansfickor från 6-åringens urväxta och håliga jeans.

Superenkelt! Allt jag gjorde var att klippa lös fickorna, sy ihop dem ovanför varandra och sedan häfta fast tygstycket på en bit plywood. Det enda man behöver tänka på är att inte spänna tyget för hårt, för då kan man inte sätta ner något i fickan. Längst upp häftade jag fast en liten hängare av jeanssöm. Sen hade jag en perfekt väggförvaring av jeansfickor att sätta utom räckhåll bredvid sängen.

Den blev så bra att jag tror att jag ska göra några fler. Om inte annat så vill nog Oskar ha en i alla fall.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *