Riddari till maken

Att sticka isländskt är ju väldigt populärt nu och jag kan förstå varför. Det blir så otroligt snyggt och dessutom är roligt att sticka de här fina tröjorna. Jag var väldigt stolt när jag lyckades färdigställa min Afmeali men jag tror att jag är ännu mer nöjd med Riddarin jag stickade till maken i vintras.

När jag beställde garn till den här kreationen fick jag inte sova särskilt mycket. Den nya bebisen var inte särskilt duktig på att sova, det är hon fortfarande inte trots att hon är över året nu men hur som helst så blandade jag ihop den ljusa och den svarta färgen. Allt som är ljusgrått skulle alltså vara svart egentligen men jag är glad att jag gjorde fel för jag tycker att den här kombinationen blev riktigt snygg!

Till alla er som känner för att prova på isländsk stickning vill jag säga att det är inte lika svårt som det ser ut. Visst måste man ha lite stickvana men eftersom hela arbetet sickas på rundstickor och garnet är väldigt lättstickat så går det fort och det är lätt att få ett fint resultat.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *