Stickad kofta i Baby Bamboo

 
Precis innan flytten gjorde jag äntligen klart min kofta i baby Bamboo. Den har varit en följetong. Jag köpte 12 nystan baby bamboo på rea och tänkte att jag skulle göra ett plagg till mig själv. Sedan började det långa arbetet med att hitta ett mönster som passade. Innan det här plagget har jag börjat på 2 andra tröjor och halvvägs in, insett att garnet inte skulle räcka. 

 

 
Så blev det denna kofta med mönster från Teetee. Stickfastheten satt perfekt och jag är mycket nöjd med att ha klarat av min första raglan ärm. Mönstret var väldigt roligt att sticka och lätt att komma in i. Det mjuka bambu garnet gör också att det är min absolut skönaste kofta.

 

 

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *