Pannband, snö och 80-tal

 

 

När jag vaknade i morse lyste marken vit igen och snön yrde utanför fönstret. Och om nu vintern envisas med att göra en comback får jag väl lägga ner sommarkoftan jag stickar på och fixa ett pannband istället. Jag hade lite restgarner av Kid Silk hemma som passade perfekt. Samtidigt har jag länge velat pröva patentstickning så jag slog två flugor i en smäll. Blev väl ganska bra?

Tillsammans med mina lösärmar och mina benvärmare känner jag att 80-talet verkar vara här för att stanna. Bara ut och leta efter en kort jeansjacka med broderad bård på, när våren äntligen kommer.

Mönstret kommer från Drops.
Blomman låg i lådan med mina färdiga dekorationer men jag tror att det är Kungen och Majkis som står för mönstret.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *