Bara att sy ihop den kvar

Min mamma stickade mycket när jag var liten men sydde inte så ofta ihop kläderna. Jag minns när vi hade haft råttor i några stora garderober och var tvungen att rensa allt. Då hittade vi tre tröjor med alla delar färdig. Allt som saknades var att sy ihop tröjan. Så lat och slösaktig jag tyckte att min mamma var då. Dumma barn. Idag förstår jag henne verkligen. Det är jätteroligt att sticka men fruktansvärt tråkigt att sy ihop plagget. Att fästa trådar är jättekul i jämförelse med att sy ihop en tröja. Jogga är fantastiskt kul i jämförelse med att sy ihop en tröja. Att sy ihop en tröja är nästan lika hemskt som att gå och gunga på en kolikbebis fast man får inte ont i öronen. Undra om Noa får sin tröja någon gång…

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *