Stickade fingervantar

Mina fingervantar var mer lagade än trasiga och eftersom jag bestämt att vi inte ska köpa stickade eller virkade saker, var det bara att sätta sig och sticka. Precis innan jag fick barn stickade jag klart. Jag är så stolt. Tänk att jag stickat fingervantar, det borde ju vara jättesvårt. Det var inte så svårt, bara lite tidskrävande. Nu ska jag bara få klart makens.

Mönster: Drops. Men jag ändrade lite, tog bort knapparna och gjorde vanliga muddar längst ner.
Garn: Drops delight. Ett bra garn att sticka i, förlåtande om man inte stickar så jämt.

Jag har svårt att hinna med handarbete just nu och bloggar därför inte så mycket här på Helt Virkad. Om du vill läsa om vad jag håller på med, finns jag på Familjen W i Vällingby nästan varje dag.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *