Juldekorationer

Halva december var vi bara jättesjuka. Måste ha fått en influensan eller nått. Vi kryade på oss lagom till julafton men efter det fanns det inte så mycket tid att blogga. Så därför visar jag upp de få juldekorationer jag virkade i år lite i efterhand.

 
Julklockor. Mönster hos Garnstudio
 
 
Blomma till julgranen. Mönster från 1001 projekt. 
 
 
Mini-varianter av mina tomtar. Jag virkade bara till 30 fm men lika stora näsor som orginalet. Sonen är ganska irriterad på dessa tomtar. För det första har de inga ansikten. ”Mamma har glömt att göra ansikten”, sa han till sin far. Och sen hade vi en lång diskussion där han tycker att jag satt näsorna fel. Den röda tomten borde ha den röda näsan. Vi fick sluta med att det är okej att tycka olika. 
 
 

 

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *