Mattor

Jag har i dagarna färdigställt två mattor till och det gör att jag är så nära nu. Närmare än jag någonsin varit att inte ha några UFOn alls. Allt jag behöver göra är att sy ett kuddfodral att sätta fast lite mormorsrutor på och sen är det tomt på dålig-samvete-hyllan. Den här mattan virkade jag klart i julas och sen har legat omonterad sen dess. Mönster hittar du här. 

 Den här mattan virkade jag klart i våras och är inte så nöjd. Den blev väldigt ojämn och bubblig. Men sonen skrattade lyckligt när han såg den och sa: – Ha ha, blommor. Fint. Den är Melkers. Så jag ska lägga in den i hans sovalkov när vi är färdiga med den. Mönstret är från IA Nyckelpiga. Garn är ett akrylgarn jag tror att jag fått av min svärmor. Rester från de två andra mattorna är det i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *