Pimpad tygpåse

Det blev ett lite längre blogg-uppehåll än jag tänkt mig. Så kan det vara när livet kommer emellan. Nu är jag i alla fall tillbaka och hösten kommer att innebära lite förändringar på Helt Virkad och i mitt skapande. I somras fick jag en inflammation i tummen som gjorde att jag inte kunde virka på flera månader. Nu är jag frisk igen, men om jag virkar för mycket börjar det värka i tummen igen. Därför har jag bestämt att jag måste variera mig lite mer och både sticka och virka. Jag syr också mer och mer och kommer visa upp det jag lyckas skapa med min symaskin. 

Som den här tygpåsen. Jag och maken ordnade barnvakt i somras och gick på bio. Det var alldeles för länge sedan och förutom att jag kände mig gammal som blev yr av 3D-tekniken var det mycket trevligt. På min plats när jag kom in låg denna tygpåse med en vattenflaska och en bok i. Tydligen hade jag ”vunnit”.
Påsen var i ett trevligt, lite ekologiskt tyg men jag kände inte riktigt för att gå runt och göra reklam för en massa dåliga filmer så jag sydde på ett litet uggletyg. 
Superfin! Har gått runt med den hela sommaren. Uggletyget har jag köpt som stuvbit på Tradera. 

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *