Kläder till Iggle Piggle

Som jag har väntat på det här. När sonen äntligen tar en docka. Någon att krama och ta hand om, förutom mamma och pappa. Han vägrade varenda snuttefilt, docka och napp jag gav honom när han var bebis. Det var bara mamma och pappa som gällde. Nu har vi fått konkurrens av Iggle Piggle. Egentligen önskar jag att han tagit en mjukare docka, för den här är en sjungande och dansande robot som jag fått ta ur batterierna ur eftersom dansande dockor skrämmer honom. Den är liksom lite för hård och han slår sig hela tiden på den, men men. En liten kompis har han i alla fall och en liten kompis behöver naturligtvis kläder.

Mössan är virkad på frihand och mönstret till jackan kommer från Pyssekiisen. Garnet är akryl från mitt restlager och knappen kommer från Stoff och Stil. Det var väldigt roligt att virka dockläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *