Studentmössor

Min lillebror tar studenten nästa vecka och självklart vill jag hänga på honom något virkat. Jag har haft problem med min högra tumme och sedan i påsk har jag inte kunnat virka men nu börjar det kännas lite bättre så i helgen virkade jag tre studentmössor. Sköldpaddan har stått här hemma ett tag, den var en av de första saker jag virkade ur Mia Bengtssons första bok om att virka amigurumi och den passade perfekt till den lilla mössan. Tycker att det blev en riktigt fin studentsköldpadda. Ett Sverigeband och sen är den redo att hängas runt lillebrors hals. 
De större mössorna tänkte jag också sätta band på och hänga runt lillebrors fina flickvän och min kusin som också tar studenten. 
Den lilla är virkad i Bianca med nål 2.3 mm, de större är i Soft Cotton med nål 3. Mönster: Pysselkiisen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *