Buss

Sonen har aldrig varit så mycket för gosedjur, när han ska sova håller han i sin pappas öron istället men på senare tid vill han ofta ha med sig en traktor eller bil i plast eller trä när han ska gå och lägga sig. Eftersom han är rätt snurrig, bökig och stökig när han ska sova tycker vi inte att det är en bra idé, varken jag eller maken gillar att få en plasttraktor slagen i pannan.
Så till 2 års present virkade jag denna buss. Jag trodde att jag virkade en lastbil, men sonen sa tvärsäkert: En buss! när han öppnade paketet och vem är jag att bestämma vad hans gosedjur är för något.

Det funkar alldeles utmärkt, bussen är alltid med när vi ska sova och det gör inte ont att få den dängd i huvudet.   Dessutom har apan jag virkade tidigare i år börjat följa med så nu börjar det bli trångt i sängen.

Mönster kommer från A E Handmade och bussen är virkad i Soft Cotton med nål 3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *