Burkdekoration

Vi la in lite päron i födelsedagspresent till svärmor och för att burken skulle bli riktigt snygg, virkade jag en liten hatt enligt Virkverkets mönster. Det var väldigt roligt och fick mig att vilja lägga in något mer, så att jag får virka fler hattar! Efter att ha sett Neas äppelburkar och fått en hel kasse äpplen av svärmor tror jag att det blir äppelmoskokande i helgen.
Sen känner jag mig lite upprörd över att det går åt mer garn när man virkar än när man stickar. Varför fattade jag inte det själv? Det känns ju ganska logiskt nu när Tankesmulan berättat det för mig. Alla år jag handarbetat och aldrig har jag gjort den kopplingen. Nåja, jag väljer att se det som Mmatilda: att mina vantar nu är tjockare och av bättre kvalitet än när de var stickade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *