Svärmor räddar dagen

Tack för allt stöd, alla tips och erbjudanden om att köpa billigt ur era garnlager. Det värmde verkligen. I slutändan var det svärmor som räddade dagen. En hel kasse med garn plockade jag ur hennes garnlager när vi var på besök i helgen. Jag trodde att hon skulle vara lite snålare om sitt garn nu när hon blivit pensionär och utvecklat hobbyn sticka dock-kläder men hon fann genast sympati för att jag inte fick köpa garn och skickade in mig i garderoben för att leta efter restgarner. Det här ska väl hålla mig sysselsatt ett tag.

Sonen älskar också garn, några av nystanen snodde han med sig medan jag letade. Tre nystan av ett härligt tomterött bomullsgarn som kanske  kan bli lite juldekorationer när höst börjar gå mot vinter. Linslus är han också.

Svärmor plockade också 2 liter blåbär åt oss och gav oss den här tekannan från Uppsala Ekeby så hon ligger högt upp på listan över mina favoritpersoner just nu. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *